Vervangingsdoek Clean Twist M / Combi M super soft

€ 12,99

incl. VAT · excl. shipping cost

Leverbaar
Artikelnummer:55321

Free shipping!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Direct van de fabrikant

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Klanten die dit artikel bekeken hebben, bekeken ook

Meer informatie

Wie op zoek is naar een dweil geschikt voor gevoelige vloeren zoals laminaat, parket of kurk, heeft het bij de Leifheit wisserovertrek Clean Twist M / Combi M extra soft bij het juiste eind. Deze dweildoek is gemaakt van speciale vezels die slechts een minimale hoeveelheid water absorberen. Dit maakt het de perfecte wisserhoes voor zeer gevoelige oppervlakken die licht vochtig moeten worden gereinigd. De lusvormige vezels beschermen daarnaast de vloer tijdens het schoonmaken. De Clean Twist M / Combi M extra soft wisserovertrek is compatibel met de dweil-set CLEAN TWIST M. De drukknopen zorgen ervoor dat de wisserhoes in een handomdraai kan worden bevestigd aan de Leifheit vloerwisser. Dankzij de wisserbreedte van 33 cm reinigt de Leifheit dweil de vloer in een handomdraai. Wanneer de dweil vuil is kan de wisserovertrek Clean Twist M / Combi M extra soft eenvoudig in de wasmachine op 60°C worden gewassen. Zo is de Leifheit vloerwisser snel en eenvoudig weer klaar voor de volgende hygiënische schoonmaakbeurt.
  • Perfect geschikt voor het reinigen zeer gevoelige vloeren, omdat vezels slechts een minimale hoeveelheid water absorberen
  • Lusvorm van de vezels beschermt de vloer
  • Eenvoudige en snelle bevestiging aan de vloerwisser met behulp van de drukknopen
  • De Clean Twist M / Combi M extra soft wisserovertrek kan gemakkelijk worden uitgewassen in de wasmachine (wasbaar op 60 °C)
  • Wisserovertrek compatibel met het CLEAN TWIST SYSTEEM M
  • Snelle reiniging van de vloeren dankzij de wisserbreedte van 33 cm

Beoordelingen