Regulus Aqua PowerVac Pro - Draadloze elektrische vloerreiniger 2in1

Artikelnummer: 11935

€ 249,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Drie-in-één: snel en grondig de vloer schoonmaken

Nu nog sneller de vloer grondig schoonmaken. De zuigwisser van Leifheit: drie vloerwisklussen in één! Want accu-zuigwisser Regulus Aqua PowerVac Pro zuigt, wist en droogt.

De voordelen op een rij

Accu
24 V Li-ion-accu
Acculooptijd
26 minuten
Gewicht
3,5 kg
Reinigingsstappen
Ecomodus en turbomodus

De voordelen

tile

Tijdbesparend

Met de Regulus Aqua PowerVac Pro drie vloerwisklussen in één keer klaren: stofzuigen, dweilen en drogen.

tile

 

Ook randen en hoeken worden schoon

De Regulus Aqua PowerVac Pro heeft een praktische hoekglijder, waarmee je grondig schoonmaakt, ook de randen en hoeken.

 

tile

 

Gemakkelijk in het gebruik

Deze snoerloze elektrische dweil weegt slechts 3,5 kg en is altijd handig inzetbaar, wanneer je hem ook nodig hebt.

 

tile

 

Altijd vers, schoon dweilwater

Door het slimme systeem met twee gescheiden watertanks, de ene voor het schone water en de andere voor het vuile water, gebruik je bij het vloerwissen altijd schoon water.

 

Meer informatie

Accu-zuigwisser Regulus Aqua PowerVac Pro van Leifheit maakt het mogelijk: stofzuigen, vloerwissen, dweilen én drogen in één. Combineer verschillende klussen in één met de zuigwisser van Leifheit en bespaar tijd bij het schoonmaken van de vloer. Voor een geslaagde professionele vloerreiniging tot in de kleinste hoekjes heeft de accu-zuigwisser een hoekglijder met Micro-Duo vloerdoek. De zuigwisser heeft twee standen: ecomodus en turbomodus. De turbomodus biedt maximale schoonmaakpower. De accu-zuigwisser is snoerloos en heeft een krachtige 24 V Li-ion-accu. Zo is de Regulus Aqua PowerVac Pro altijd snel inzetklaar. Deze zuigwisser van Leifheit presteert als de beste: een acculooptijd tot 26 minuten en tot 77 m2 vloer. De accu-zuigwisser is bijzonder lichtgewicht, slechts 3,5 kg, en het ontwerp is slank en zeer wendbaar. Daardoor kun je er ook gemakkelijk mee werken waar weinig plek is. Met 2 watertanks, de ene voor schoon water en de andere voor vuil water. Zo werkt het vloerwissen altijd met schoon water. De zuigwisser heeft een handige zelfreinigingsfunctie. Dankzij deze zelfreinigingsfunctie is de vloerreinigingsrol altijd fris en zijn de leidingen altijd schoon.
  • Professionele reiniging tot in alle hoekjes dankzij de hoekglijder met Micro-Duo vloerdoek
  • Zuigen, vloerwissen, dweilen en drogen in één: een tijdbesparende combinatie
  • Snoerloos, met 24 V Li-ion-accu, dus snel inzetklaar
  • Gemakkelijk te hanteren, ook bij weinig plaats, dankzij het slanke wendbare ontwerp
  • Weegt slechts 3,5 kg
  • Acculooptijd tot 26 minuten, goed voor 77 m2 vloeroppervlak
  • Met twee standen: turbo en eco
  • Systeem met 2 gescheiden tanks, dus altijd vers wiswater
  • De zelfreinigingsfunctie houdt de vloerreinigingsrol en de leidingen schoon
  • Verwijdert tot 99% van de virussen en bacteriën* (*Getest op het gemodificeerde Vaccinia-Ankara-virus en de Staphylococcus aureus-bacterie met water (watertemperatuur 35° C))

Veel gestelde vragen

Wat is een accu-dweilstofzuiger?
Een accu-dweilstofzuiger is een snoerloze stofzuiger en elektrische vloerwisser in één. Met de Regulus Aqua Power Vac Pro van Leifheit doe je meerdere klussen in één keer: stofzuigen, vloerwissen en droogdweilen. Deze natzuiger en vloerwisser heeft een krachtige 24 V Li-ion accu, werkt snoerloos en is altijd snel inzetklaar. Met een acculooptijd tot 26 minuten voor 77 m2 vloeroppervlak zorgt de natzuiger voor efficiënte schoonmaakprestaties.
Wat zijn belangrijke criteria bij de aankoop van een accu-dweilstofzuiger?
Zoek je een veelzijdig inzetbare accu-dweilstofzuiger voor de vloer, dan is de Leifheit Regulus Aqua PowerVac Pro een goede keuze. Deze stofzuiger en elektrische vloerwisser in één is een kwaliteitsapparaat. De accu-stofzuiger met vloerwisfunctie heeft de volgende eigenschappen: - accu met looptijd van bijna 30 minuten – twee standen, eco en turbo – fraai design – slimme techniek – slank en goed hanteerbaar – lichtgewicht, slechts 3,3 kg – systeem met 2 tanks, altijd werken met vers water
Hoe onderhoud ik een accu-dweilstofzuiger?
De Leifheit stofzuiger en vloerwisser in één heeft een handige zelfreinigingsfunctie. De slimme techniek houdt de wisserrol en de zuigkanalen van de Regulus Aqua PowerVac Pro perfect schoon. Met de doordachte accu-dweilstofzuiger van Leifheit is het resultaat altijd een bijzonder grondig schone vloer.
Wat zijn de voordelen van een accu-dweilstofzuiger?
Moderne accu-dweilstofzuigers zoals de Leifheit Regulus Aqua PowerVac Pro zijn praktisch, gemakkelijk te hanteren en flexibel inzetbaar. Je hoeft niet steeds de stekker uit te trekken en opnieuw in te steken, en er is geen lastig snoer dat je bewegingsvrijheid beperkt. Drie klussen in één: stofzuigen, vloerwissen en droogdweilen. Met de slimme accu-dweilstofzuiger van Leifheit maak je het hele huis snel en grondig schoon.

Beoordelingen