Set Combi Clean XL

Artikelnummer: 55360

€ 44,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Inclusief alles wat nodig is om vloeren te dweilen - de Combi XL set

Met de Leifheit Combi XL dweilset kun je de mop comfortabel uitwringen terwijl je staat, zonder dat je handen in contact komen met het vuile water. De set bestaat uit een driedelige steel, een emmer van 12 liter en een zeef. De allround mopovertrek met twee vezels is bijzonder reinigend en maakt hoeken en plinten direct mee schoon!

De voordelen op een rij

Wisbreedte
42 cm
Steellengte
140 cm
Materiaal steel
staal
Wisserovertrek wasbaar op
60°C

De voordelen

tile

Verwijdert 99% van de virussen & bacteriën*

*Getest op gemodificeerd vacciniavirus Ankara en de bacterie Staphylococcus aureus, met vloerdoek micro duo en water (watertemperatuur 35˚C).

tile

Comfortabel schoonmaken

Handige set voor grondig schoonmaken, zonder bukken en zonder vies water aan je handen.

tile

Zigzag vloerwissen

Dankzij het 360°-gewricht kun je de vloer gemakkelijk zigzag dweilen.

tile

Plat neer te klappen steel

Dankzij de plat neer te klappen steel maak je ook onder kasten en bedden handig hygiënisch schoon.

Meer informatie

Grondig schoonmaken zonder bukken en zonder vuil water aan je handen: Leifheit Set Combi Clean biedt alles wat je nodig hebt voor zorgeloos schoonhouden van je vloeren: een vloerwisser, een compacte 12-liter-emmer en een Combi-pers voor gemakkelijk uitwringen van de vloerwisser. De micro duo vloerdoek met 2-vezels-systeem maakt poriëndiep schoon. Rijen zeer fijne, iets langere borstelhaartjes halen het vuil uit ieder kiertje en verwijderen ook hardnekkig vuil zonder krachtsinspanning. De overtrek kan tot 200 keer in de machine worden gewassen op 60°C zonder zijn reinigende werking te verliezen. De vloerdoek bedekt ook de randen van de wisser. Zo maak je hoeken, randen en plinten meteen in één moeite door ook schoon. Nog meer praktische eigenschappen: het flexibele draaigewricht en de tot op de vloer neerklapbare steel. Je kunt er dus prima zigzag mee wissen en je kunt ook gemakkelijk de moeilijke plekjes goed schoonmaken, zoals onder bedden, kasten en ladekasten. Het uitwringen van de vloerdoek gaat heel gemakkelijk: losklikken met je voet, de los aan de wisser hangende vloerdoek in de Combi pers leggen, de wisser recht omlaag duwen – klaar. De vloerdoek wordt perfect uitgewrongen, zonder bukken. En je handen blijven schoon en droog. Wisbreedte: 42 cm. De Combi Clean Set voor compleet schoonmaken
  • Complete schoonmaakset voor de vloer: vloerwisser, emmer van 12 liter en Combi pers
  • Duurzame vloerwisser overtrek: micro duo wasbaar tot 200x in de wasmachine op 60°C.
  • Poetsen zonder bukken en zonder vuil water aan je handen
  • Met pers voor handig uitpersen van de vloerdoek
  • Vloerdoek met 2 soorten vezels voor extra grondige vuilopname
  • Wisser met rondom-vloerdoek, draaigewricht en plat neerklapbare steel

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen